Ons restaurant

Geniet van de wereldberoemde en heerlijke Oud Hollandsche pannenkoeken lekkernij op onze unieke historische locatie in Zaandam vlak naast de sluisjes.

Bij Het Zaanse Pannenkoekenpaleis kun je pannenkoeken eten in een kind vriendelijk en Hollands interieur. Hier serveren wij al ruim 15 jaar traditionele pannenkoeken, verrassende pannenkoeken en wereldse pannenkoeken. Onze Hollandse pannenkoeken variëren van eenvoudig met 1 ingrediënt, tot zelf samen te stellen of heel luxe met meer ingrediënten en aparte combinaties. Probeer bijvoorbeeld onze Mexicaanse pannenkoek die is uitgeroepen tot beste pannenkoek van Nederland.

Je kunt ons vinden bij de sluisjes in Zaandam, zo’n 2 minuten lopen van het centrum. Los van onze vaste openingstijden zijn flexibel met tijden mocht u een partij of (kinder)feestje bij ons willen vieren. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en aan de overkant is ruime plek om uw auto te parkeren. Voor kinderen hebben we een leuke speelhoek en in de zomerperiode hebben we buiten een grote springkussen staan. We beschikken ook tot gratis WiFi.

Telefoon: 075-6165646
Geopend: Dinsdag t/m zaterdag van 11.00-22.00.
Op zondag openen wij om 12.00 uur

We zijn te vinden aan de Wilhelminastraat 8 in Zaandam (Naast de Wilhelminasluis)

Wilhelminastraat 8, 1501 CT, Zaandam

Reserveren? Bel: 075-6165646