Pannenkoeken en poffertjes

Wanneer u ons restaurant binnenkomt wordt u ontvangen met een heerlijke geur van ambachtelijk vers gebakken pannenkoeken en poffertjes.

Want onze pannenkoeken worden nog gewoon ouderwets in de pan gebakken. Zowel de traditionele met stroop en poedersuiker als met een internationaal tintje, bijvoorbeeld de Mexicaanse pannenkoek! U kunt ook u eigen pannenkoek naar smaak samenstellen keuze uit ruim 40 soorten toppings.

De overheerlijke oud Hollandse poffertjes worden gebakken op een grote koperen plaat. Deze wordt geserveerd met boter en poedersuiker.Het restaurant biedt binnen ruimte aan 70 gasten. Op het fijne terras kun je de zon opzoeken. Het Zaanse pannenkoekenpaleis is ook zeer geschikt voor bruiloften, recepties, verjaardagsfeesten en andere thema-avonden.

Zowel de poffertjes als de pannenkoeken zijn heerlijk. Er zijn zeer diverse varianten lekkere pannenkoeken. Grote en lekkere pannenkoeken eten in een gezellige setting. Ook de warme chocolademelk past er goed bij en is lekker.

Geniet volop van de pannenkoeken en poffertjes en het fantastische uitzicht op de Zaan en de langsvarende schepen en boten!