Het Zaanse Pannenkoeken Paleis

Mooie locatie om even gezellig uit eten te gaan. Buiten is een mooi terras waar het vast heerlijk toeven is als de zon schijnt!

Bij Het Zaanse Pannenkoekenpaleis kun je pannenkoeken eten in een kind vriendelijk en Hollands interieur. Hier serveren wij al ruim 14 jaar traditionele pannenkoeken, verrassende pannenkoeken en wereldse pannenkoeken.

Een speciale pannenkoek voor kinderen, heerlijke poffertjes, een kinderhoek, in de zomer hebben we een mega springkussen en we hebben zelfs een verassing!

Onze Hollandse pannenkoeken variëren van eenvoudig met 1 ingrediënt, tot zelf samen te stellen of heel luxe met meer ingrediënten en aparte combinaties. Probeer bijvoorbeeld onze Mexicaanse pannekoek die is uitgeroepen tot beste pannenkoek van Nederland.

Ruime ijs Keuze

Naast zelfbereid Italiaans schepijs in achttien smaken hebben wij ook uitgebreide ijscoupes. Deze worden rijkelijk versierd met vers fruit, snoepgoed en veel lekkers voor de kinderen

Je kunt ons vinden bij de sluisjes in Zaandam, zo’n 2 minuten lopen van het centrum. Los van onze vaste openingstijden zijn flexibel met tijden mocht u een partij of (kinder)feestje bij ons willen vieren. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en aan de overkant is ruime plek om uw auto te parkeren. Voor kinderen hebben we een leuke speelhoek en in de zomerperiode hebben we buiten een grote springkussen staan. We beschikken ook tot gratis WiFi.

We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag.